Recept

Pocherat vaktelägg

2013-02-12 11:37 #0 av: [TrevorS]

1 portion (beroende på äggstorlek)

Ingredienser:
2-3 ägg
1 msk ättika
salt

Gör så här:
Knäck äggen i ett glas. Koka upp lätt saltat vatten, stäng av plattan och tillsätt ättikan. Sänk försiktigt ned äggen och forma med en slev och låt ligga till önskad konsistens, ta upp ägget med en hålslev.

Serveras exempelvis till någon risrätt, spenatsoppa eller nässelsoppa. 

Anmäl
2013-02-15 16:40 #1 av: TheoA

Ska ha såna nästa gång till nässelsoppan, verkar vara lite smartare då man inte behöver dela på dem. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.